Köy Odasi
Köy Odasının yapılış tarihi belli değildir, en az 100 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olduğu tahmin edilmektedir. Kalın odun ve tahtalardan ahşap olarak 2 katlı ve iki odalı yapılmış, 2005 yılında yerine yeni cami inşaa edilince yıkılmıştır.
Köy odasında her akşam toplanılır sohbetler edilir, yemekler yenir ve çay içilirdi. Uzaktan gelen misafirler yine burda ağırlanır yatma ve yiyecek ihtiyacı burada karşılanırdı. Köye misafir geldiği zaman akşam üzeri Satılmış Dağcı oda önüne gelerek "Heey Haydin Odaya Misafir Geldi" diye yüksek sesle bağırırdı. Bunu duyan köylü evinde ne yemek varsa alır odaya gelirdi. Manda yavrusu derisinden yapılmış açılıp kapanabilen büyükçe sofra yere serilirdi. Köyün büyükleri ve gelen misafirler yemekerini yerler arkasından çocuklar sofraya otururlardı, yemekte yalnızca ağaç kaşık kullanılırdı.
Köy odasına gelen yemek çok olur artarsa, yine Satılmış Dağcı: "Buyurun Karnı Aç Olan Gelsin" diye anons eder kalan yemekte diğer köylülere ikram edilirdi. Odaya gelen misafirin hayvanı alınır ahıra götürülür ve yemi verilirdi. Misafirlerin yatması için köylü sırayla odaya yatak getirirdi. Yine odanın ısınması ve aydınlatılması için köylü sırayla odun getir ve örteyerde büyükçe ateş yakılırdı. Büyükler yemek sonrası sohbet eder çay içerlerken köyün çocukları da büyüklerin arkasında en geride otururlardı.
Köy Odası Misafir konaklama ve sohbet yeri olmanın dışında belirli dönemlerde başka amaçlar içinde kullanılmıştır. Henüz köyde bir cami mevcut değilken oda cami olarak kullanılmış, beş vakit namaz burada ihya edilmiş, çocuklara dini eğitim ve Kur'an dersleride yine burada verilmiştir.
Görev yapacak imamı köylü kendi bulur göreve getirirdi. Ücret olarak imama her hane durumuna göre 3 ila 5 ölçek arası ekin verirdi. Imam ezanı minare olmadığı için odaya çıkan merdivenin başında yüzü köye dönük olarak okurdu. Odanın ikinci küçük odasında yatardı. Çocuklar diz üstü yerde oturarak ders alırlar, zayif olduklarında falakaya yatırılır kren sopası ile ayaklarına vurulurdu.
1940 ve 1950 yılları arasında ormancılar henüz bölgemizde görev yapmıyordu. Ormanı gözetme ve kollama görevini jandarma ve askerler yürütüyordu. 5'e yakın asker ormancılık görevi sırasında yıllarca akşamları Köy Odasının küçük odasında yatıp kalkmışlar, ihtiyaçlarının yine odada karşılamışlardır. 1951 yılında Ormanı evinin yapılıp, ormancıların köyümüze tayini ile Askerler tamamen köyümüzden ayrılmıştır.
Kisacasi Köy Odasi
- Köy Odasi
- Misafirhane
- Köy Camisi
- Köy Ilkokulu
- Ormanci Lojmani olarak hizmet vermistir.